faults umum di CNC machining Sistim puseur servo

faults umum di CNC machining Sistim puseur servo

Salaku urang sadaya terang, anu machining Sistim puseur servo mangrupa sistem nu nyadiakeun kakuatan ka alat mesin. Tanpa puseur machining Sistim servo, workpiece nu teu bisa diolah. Kituna, sistem servo pohara penting dina puseur machining. Lamun sistem servo gagal, sakabéh produksina machining kudu eureun. Dinten, Xiaobian baris ngawanohkeun faults umum dina Sistim machining puseur servo.

    The modus gagalna Sistim servo puseur machining kaasup indikator alarem tur blows sekering dina Unit speed di kontrol numeris sarta alarm pikeun sagala rupa saklar panyalindungan luncat. Harti tina indikator alarem variasina jeung desain Unit kontrol speed. Sacara umum, aya jenis handap:

    1. ayeuna ieu ageung, ngabalukarkeun alat mesin keur alarm. A alarem ayeuna badag lumangsung. Aya dua kemungkinan dina kaayaan normal, nyaeta, alarm ayeuna badag disebabkan ku karuksakan sarta sirkuit pondok tina komponén kakuatan drive dina Unit kontrol speed CNC sahiji puseur machining.

    2. tegangan High ogé bakal ngakibatkeun alat mesin alarm. Aya umum tilu kemungkinan pikeun alarm tegangan tinggi. Eta meureun yén voltase input CNC sahiji puseur machining ngaleuwihan 10% tina nilai dipeunteun, atawa kinerja insulasi tina motor servo ieu didegradasi, atanapi The tegangan tinggi disababkeun ku garis nu Unit machining puseur kontrol speed operasi.

    3, tegangan teuing low, ngabalukarkeun alat mesin alarm, kamungkinan saperti puseur machining pisan langka, ieu bisa jadi tegangan input anu kirang ti 85 persen tina nilai dipeunteun, atawa sambungan kakuatan teu alus.

    4. jalur eupan balik ti speed deteksi rusak jeung alarm disababkeun. kaayaan ieu téh alarm palsu, sabab bandara boga masalah, sarta aya masalah dina sistem eupan balik deteksi. Kalolobaan alarm lumangsung nyaéta garis eupan balik laju motor servo CNC sahiji puseur machining. Pegat atawa disababkeun ku kontak ngaganjel dina garis eupan balik deteksi.

    5. The switch panyalindungan ngaktifkeun alarem. The switch panyalindungan mangrupakeun alat pikeun mayungan ka alat mesin. Contona, hiji tegangan badag bakal kaduruk sababaraha komponen-komponen sareng ukuran darurat séjén nu teu bisa dikawasa ku alat mesin. Sawaktos kondisi ieu encountered, anu switch panyalindungan bakal diaktipkeun jeung ngahindarkeun karuksakan Cibalong perlu, sarupa jeung nu eureun aman.

    6. overload alarem, anu ngabalukarkeun alarm overload nyaéta yén CNC beban mékanis sahiji puseur machining nyaeta abnormal, atawa wates luhur ti ayeuna motor dina Unit kontrol speed diatur teuing low. The magnet permanen dina motor magnet permanen ogé bakal ngakibatkeun alarm overload. Mun motor ti puseur machining tanpa marake ieu idling, éta bakal hésé pikeun ngahurungkeun deui ku leungeun atawa muterkeun aci, nu hartina yén magnet permanen eta tos rengse detached.

    7. The sekering dina Unit kontrol speed CNC sahiji puseur machining geus ditiup atawa lalampahan circuit breaker.


waktos pos: Aug-10-2018