FAQs

FAQ

Ttoubles-Ooting Pikeun Tungtung Meill Operasi

Béja péso salila motong?

sabab

Laju teuing gancang.
Laju feed teuing gancang.
Panjang éféktif ngaleuwihan kedah jeung jumlah protrusion panjang teuing.
Gaya workpiece clamping téh cukup.
The maké ujung motong teuing badag. Akurasi alat geleng téh cukup.

solusi

Ngurangan kagancangan nu.
Ngurangan laju feed.
Saluyukeun jeung panjangna éféktif shortest.
Hal ieu memang dibereskeun nepi mesin workpiece nu.
Ngagunakeun alat anyar atawa ulang ngagiling.
Saluyukeun alat akurasi geleng.

Megatkeun salila motong?

sabab

Jero ngeunaan cut téh teuing.
Motong bakal diblokir.
Aya teuing feed per sabeulah.
The maké ujung motong teuing badag.

solusi

Ngurangan jumlah jerona sapotong.
Saluyukeun arah alignment coolant supados chip nu discharged lancar.
Ngurangan feed per sabeulah.
Ngagunakeun alat anyar atawa ulang ngagiling.           

Crushing salila motong (leungitna leutik)?

sabab

Jero ngeunaan cut téh teuing.
Laju feed teuing gancang.
Gaya workpiece clamping téh cukup.
Laju teuing gancang.
Panjang éféktif ngaleuwihan kedah jeung jumlah protrusion panjang teuing.
The maké ujung motong teuing badag. Ngahasilkeun diwangun-up ujung.
Motong anu karuksakan disababkeun ku quenching.

maké abnormal tina ujung motong?

sabab

Laju teuing gancang.
Laju feed teuing slow.

solusi

Ngurangan kagancangan nu.
Nambahan kadar feed.

Motong sumbatan?

sabab

 Jalan ngaleupaskeun chip teu rata.
Laju feed teuing gancang.
Jero ngeunaan cut téh teuing.
Paké loba teuing edges alat.
The maké ujung motong teuing badag.

solusi

Saluyukeun arah alignment coolant supados chip nu discharged lancar.
Ngurangan laju feed.
Ngurangan jumlah jerona sapotong. Paké alat kalayan sajumlah leutik wilah.
Ngagunakeun alat anyar atawa ulang ngagiling.

Motong anu dumping?

sabab

Laju feed teuing gancang.
Jero ngeunaan cut téh teuing.
Panjang éféktif ngaleuwihan kedah jeung jumlah protrusion panjang teuing.
Ngagunakeun alat kalawan sudut helix kuat.

solusi

Ngurangan laju feed.
Ngurangan jumlah jerona sapotong.
Saluyukeun jeung panjangna éféktif shortest jeung extension.
Ngagunakeun alat kalawan sudut helix lemah.

Beres Burr?

sabab

The maké ujung motong teuing badag.
Ngagunakeun alat kalawan sudut helix lemah.
Jero ngeunaan cut téh teuing.

solusi

Peryogi parabot anyar atanapi regrind.
Ngagunakeun alat kalawan sudut helix kuat.
Ngurangan jumlah jerona sapotong.

Beres roughness permukaan nyaéta bangsat?

sabab

The maké ujung motong teuing badag. Snap kana chip.
Laju feed teuing gancang.
Panjang éféktif mangrupa saluareun kedah jeung extension nu panjang teuing.
Laju teuing slow.
Margin processing teu seragam.
Akurasi alat geleng téh cukup.

solusi

Peryogi parabot anyar atanapi regrind.
Coolant dicabut tina posisi motong maké coolant nu. Ngurangan laju feed.
Saluyukeun jeung panjangna éféktif shortest jeung extension.
Ngaronjatkeun kagancangan nu.
Pariksa lamun jumlah sésana sanggeus processing nyaeta seragam.
Saluyukeun alat akurasi geleng.

akurasi processing Miskin?

sabab

 Jumlah ékspansi utama stabil.
Jumlah sésana sanggeus processing teu seragam.
Laju feed teuing gancang.
Akurasi alat geleng téh cukup.

solusi

Mesin geus warmed up di speed dipaké, sarta jumlah ékspansi na kontraksi of spindle kasebut stabilized saméméh ngolah.
Pariksa lamun jumlah sésana sanggeus processing nyaeta seragam.
Ngurangan laju feed.
Saluyukeun alat akurasi geleng.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?