Page not found, Please Back Home

Detaje

NEWLETTER

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Na kontaktoni

  • Adresa: 1022, Building 1, Elegant Commercial Plaza, Xinbei Qarkut, Changzhou City, Jiangsu Province China
  • Phone: 0519-81001810
  • Phone: +86 18118018629
  • E-mail: seltene@czzhit.com