Lajme

 • Ora Post: Aug-10-2018

  Shkaku kryesor i gabimeve punonjës i përhershëm në operacion CNC torno shkaku kryesor i gabimeve punonjës i përhershëm në funksionimin e lathes CNC është se saktësi prodhimit të secilit komponent instalime nuk është i lartë, saktësia instalimi nuk është i lartë, dhe veshin e instalime gjatë përdorimit është e ekspozuar. Ndeshje Erro ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Aug-10-2018

  1.1 Overtravel Kur mocioni ushqim tejkalon kufirin e software të vendosur nga software ose hardware afatit të përcaktuar nga kaloni limit, një alarm overtravel do të ndodhë, dhe përmbajtjen e alarmit do të shfaqet në KRRT. Sipas sistemit manual CNC, faji mund të eliminohet. , Të heqë ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Aug-10-2018

  Gabimet e zakonshme në CNC sistemit qendra machining ndihmës Siç e dimë të gjithë, sistemi i përpunimit qendra ndihmës është një sistem që siguron fuqi për mjet makinë. Pa qendra machining sistemit servo, workpiece nuk mund të jenë të përpunuara. Prandaj, sistemi i ndihmës është shumë i rëndësishëm në ce përpunimit ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Aug-10-2018

  Së pari, përpunimit të pjesëve të hekurit në qendrat CNC është e mirë për binarët e vështirë ose e mirë për binarët. pjesë hekuri janë veglave relativisht të zakonshme. Shumë konsumatorë do të kërkojë nëse qendra machining nuk është përdorur në qendrën e përpunimit të procesit pjesë hekuri. Është "qendra machining CNC ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Aug-10-2018

  1. Cili është vakum Chuck CNC? gota vakum thithje, i njohur gjithashtu si spreaders vakum, janë një nga actuators vakum. Në përgjithësi, përdorimi i vakum chucks për të rrëmbyer artikuj është një nga metodat më të lirë. chucks vakum janë në dispozicion në një shumëllojshmëri të stileve. gota thithje bërë prej gome mund të jetë ...Lexo më shumë »