Avantazhi Industry

Avantazh konkurrues
1: Automated plotë ofrues të shërbimit zgjidhje me shërbimin e one-stop
2: Në thellësi lokalizimi, përgjigje të shpejtë për nevojat e përdoruesve
3: Software + hardware arkitekturën e produktit, mjeshtër teknologji thelbësore e të gjithë zinxhirit të industrisë
4: Përvoja me një pasuri të zgjidhje automatizimi, tregime të shumta të suksesshme

sdfdh

Përparësitë teknike

kontrollit Motion teknologji:

  1 optimizimin e efikasitetit operativ, rrugën më të mirë dhe trajektore

  2 largpamëse teknologji të kontrollit për të shtypur në mënyrë efektive goditjeve

  3 shpejtësi të ulët dhe çift rrotullues të lartë, shpejtësi të lartë dhe përgjigje lartë, shtim të qetë të lartë

  4 konsumin e ulët të energjisë

kontrollit automatizimi teknologji:

   1 me shpejtësi të lartë komunikimi autobus

   2 Bashkëpunimi robot

   3 robot dhe bashkëpunim të njeriut

    4 kontrollit të shumta inteligjente dhe gjykimi e kushtëzuar

Robot linjë automatike:

    1 shumë raste të suksesshme, përvojë të pasur në përputhje të automatizuar kuvendit

    2 mund të sigurojë pajisje të plotë dhe shërbime për linjë prerjen e metalit automatike

    3 Përvoja zgjuar planifikimit fabrikë

    4 përvojë të plotë të ngarkimit dhe shkarkimit, spërkatje, saldim, trajtimin dhe lustrim

fsefsef
fesfesfg