Profili i Kompanisë

Changzhou Zhanhang Tregtinë Ndërkombëtare Co, Ltd

 Zhan Hang, një tregtare dhe prodhuese combo, është profesional në veglave makine CNC, robots industriale dhe pajisjeve automatizimi fabrikë kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e ndërmarrjeve të teknologjisë së lartë.

    Ekipi ynë menaxhimit teknik ka më shumë se 10 vjet e robot industrial dhe përvojën e prodhimit. Produktet kryesore përfshijnë: lathes CNC, qendrat e përpunimit, robots deng, robot të përbashkët krah, sistemit CNC. Produkteve të përafërta me të hapësirës ajrore, metalurgji, industrinë e automobilave, transportin hekurudhor, arsim, mjekësore, makineri inxhinierike, energji të pastër, vegla makine, industrinë e mbrojtjes dhe në fusha të tjera. 

Looking forward për të ardhmen, ne do të përpiqemi për të ndihmuar ndërmarrjet e transferuar nga "prodhimit" për të "krijuar", duke siguruar të avancuara,, zgjidhje praktike ekonomike për konsumatorët për të krijuar më shumë vlerë.