Вести

 • Време на мислењето: Aug-10-2018

  Главната причина за грешки тела во работењето ЦПУ струг главната причина за грешки тела во работата на CNC стругови е дека прецизноста на секој тела компонента производство не е висока, точноста на инсталација не е висока, и носат на тела за време на користењето е изложена. Тела erro ...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Aug-10-2018

  1.1 Overtravel Кога движењето на храна надминува дозволената софтвер поставени од страна на софтвер или ограничување на хардвер утврдени од страна на граница прекинувач, на overtravel алармот ќе се случи, а содржината на алармот ќе бидат прикажани на CRT. Според упатството на ЦПУ систем, грешка може да бидат елиминирани. , Укинување на ...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Aug-10-2018

  Заеднички грешки во ЦПУ обработка центар серво систем Како што сите знаеме, системот за обработка центар серво е систем кој обезбедува енергија за машина алатка. Без обработка центар серво систем, на работното парче не може да се обработи. Затоа, системот за серво е многу важно во Канцеларијата за обработка ...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Aug-10-2018

  Прво, за обработка на железо делови ЦПУ обработка центри е добро за хард шини или добро за шини. Железо делови се релативно чести делови во обработка. Многу клиенти ќе ве праша дали центарот за обработка не се користи во центарот на обработка за обработка на железо делови. Е обработка центар "Совет ...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Aug-10-2018

  1. Што е вакуум чак ЦПУ? Вакуум вшмукување чаши, исто така познат како вакуум насипообразуватели, се еден од вакуум активатори на. Во принцип, употребата на вакуум стегачки глави да го зграби статии е еден од најевтините методи. Вакуум стегачки глави се достапни во различни стилови. Вшмукување чаши направени од гума може да биде ...Прочитај повеќе »