Сервис

Пред-продажба на услуги процес
Постапка 1: Теренски патување Почетна цитат
Постапка 2: Клиент комуникациски дизајн
Постапка 3: Измени на планот
Постапка 4: Одредување на план
Постапка 5: Потпишување на договор, собирање претплатите
Постапка 6: Проектот за имплементација на клиент прифаќање

По продажбата на услугата процес
Постапка 1: Клиент ПОПРАВКА
Процес 2: Одговори на време
Постапка 3: Телефон комуникација
Постапка 4: Телефон ПОПРАВКА поле ПОПРАВКА
Процес 5: Евалуација на клиентите рекорд
Постапка 6: Преглед на подобрување прашања

faefsefe