предност индустрија

Конкурентна предност
1: Автоматски целосно решение на услуги со еден-стоп услуга
2: Во-длабочината на локализација, брз одговор на потребите на корисниците
3: софтвер + хардвер производ архитектура, основни технологија господар на целата индустрија со синџирот на
4: Искуство со богатство од автоматизација решенија, бројни успешни приказни

sdfdh

технички предности

Автоматиката технологија:

  1 оптимизација на оперативната ефикасност, најдобар пат и траекторија

  2 контрола на технологијата прогресивен ефикасно да се потисне шокови

  3 мала брзина и висок вртежен момент, со голема брзина и висок одговор, мазна висока добивка

  4 пониска потрошувачка на енергија

контрола автоматизација технологија:

   1 голема брзина комуникациска шина

   2 соработка робот

   3 робот и човечки соработка

    4 повеќе интелигентна контрола и условна пресуда

Робот автоматска линија:

    1 многу успешни случаи, богато искуство во автоматски склопување

    2 може да обезбеди комплетна опрема и услуги за сечење на метал автоматска линија

    3 паметни искуство фабрика планирање

    4 целосна искуство на утовар и истовар, прскање, заварување, ракување и полирање

fsefsef
fesfesfg