случај на клиентите

Philips осветлување --- Сонцето цвет

производ соработка: 32HT линија роботот бандаж машина.

gfthk (4)
gfthk (5)
sfefs

Централна оска --- удел велосипед

Оска-тип на еден-на-два бандаж автоматска линија за производство.

gfthk (1)
gfthk (2)
gfthk (3)