профил на компанијата

Changzhou Zhanhang меѓународната трговија копродукции, ООД

 Zhan Ханг, трговија и производство комбо, е професионалец во CNC машина алатки, индустриски роботи и фабрика за автоматизација опрема за истражување и развој, производство и продажба на високо-технолошки компании.

    Нашиот технички тим за управување има повеќе од 10 години на индустриски робот и производство искуство. Главните производи се: CNC стругови, обработка центри, бандаж роботи, заеднички робот рака, ЦПУ систем. Производи поврзани со воздушната, металургијата, автомобилската индустрија, железничкиот транспорт, образование, медицински, инженеринг машини, чиста енергија, машински алати, одбранбената индустрија и други области. 

Гледајќи напред кон иднината, ние ќе се обидеме да им помогне на претпријатијата се префрлуваат од "производство" на "создавање", обезбедување на напредни, практични, економски решенија за клиенти да се создаде повеќе вредност.