FAQs

FAQ

Ttoubles-Ooting Kanggo Akhir Meill Operation

Kedher piso sak nglereni?

sabab

Kacepetan banget cepet.
Ing tingkat feed punika cepet sanget.
Dawa efektif amargi perlu lan jumlah panonjolan kedawan.
Pasukan workpiece clamping punika boten cecek.
Ing nyandhang nglereni pinggiran kegedhen. Akurasi Tool yaw punika boten cecek.

Solusi

Ngurangi kacepetan.
Nyuda tingkat feed.
Nyetel kanggo dawa efektif paling cedhak.
Punika pancen tetep kanggo mesin workpiece.
Gunakake alat anyar utawa re-tlatah.
Nyetel alat akurasi yaw.

Breaking sak nglereni?

sabab

Ambane saka Motong iku kakehan.
Cutting diblokir.
Ana akeh banget feed saben agul-agul.
Ing nyandhang nglereni pinggiran kegedhen.

Solusi

Ngurangi jumlah ambane saka Motong.
Nyetel arah Alignment ngademake supaya Kripik sing kosong lancar.
Ngurangi feed saben agul-agul.
Gunakake alat anyar utawa re-tlatah.           

Ngremekake sak nglereni (mundhut cilik)?

sabab

Ambane saka Motong iku kakehan.
Ing tingkat feed punika cepet sanget.
Pasukan workpiece clamping punika boten cecek.
Kacepetan banget cepet.
Dawa efektif amargi perlu lan jumlah panonjolan kedawan.
Ing nyandhang nglereni pinggiran kegedhen. Mrodhuksi dibangun munggah pinggiran.
Nglereni sing karusakan disebabake quenching.

nyandhang ora normal ing nglereni?

sabab

Kacepetan banget cepet.
Ing tingkat feed banget alon.

Solusi

Ngurangi kacepetan.
Nambah tarif feed.

Nglereni blockage?

sabab

 Aman chip ora Gamelan.
Ing tingkat feed punika cepet sanget.
Ambane saka Motong iku kakehan.
Gunakake akeh banget sudhut alat.
Ing nyandhang nglereni pinggiran kegedhen.

Solusi

Nyetel arah Alignment ngademake supaya Kripik sing kosong lancar.
Nyuda tingkat feed.
Ngurangi jumlah ambane saka Motong. Nggunakake alat karo nomer cilik glathi.
Gunakake alat anyar utawa re-tlatah.

Cutting wis mbuwang?

sabab

Ing tingkat feed punika cepet sanget.
Ambane saka Motong iku kakehan.
Dawa efektif amargi perlu lan jumlah panonjolan kedawan.
Gunakake alat karo amba helix kuwat.

Solusi

Nyuda tingkat feed.
Ngurangi jumlah ambane saka Motong.
Nyetel kanggo dawa efektif paling cedhak lan extension.
Gunakake alat karo amba helix banget.

Rampung Burr?

sabab

Ing nyandhang nglereni pinggiran kegedhen.
Gunakake alat karo amba helix banget.
Ambane saka Motong iku kakehan.

Solusi

Kudu anyar pribadi utawa regrind.
Gunakake alat karo amba helix kuwat.
Ngurangi jumlah ambane saka Motong.

Rampung roughness lumahing miskin?

sabab

Ing nyandhang nglereni pinggiran kegedhen. Snap menyang chip.
Ing tingkat feed punika cepet sanget.
Dawa efektif ngluwihi perlu lan extension banget dawa.
Kacepetan banget alon.
Ing wates saka Processing ora seragam.
Akurasi Tool yaw punika boten cecek.

Solusi

Kudu anyar pribadi utawa regrind.
Ngademake dibusak saka posisi nglereni nggunakake ngademake ing. Nyuda tingkat feed.
Nyetel kanggo dawa efektif paling cedhak lan extension.
Nambah kacepetan.
Priksa yen jumlah isih sawise Processing iku seragam.
Nyetel alat akurasi yaw.

akurasi Processing miskin?

sabab

 Jumlah expansion utama punika boten stabil.
Jumlah isih sawise Processing ora seragam.
Ing tingkat feed punika cepet sanget.
Akurasi Tool yaw punika boten cecek.

Solusi

Mesin warmed munggah ing kacepetan digunakake, lan jumlah expansion lan kontrak kumparan wis owah sadurunge proses.
Priksa yen jumlah isih sawise Processing iku seragam.
Nyuda tingkat feed.
Nyetel alat akurasi yaw.

Arep digarap US?