wartos

  • waktos pos: Aug-10-2018

    Ngabalukarkeun utama kasalahan fixture di operasi lathe CNC cukang lantaran utama kasalahan fixture di operasi lathes CNC nyaéta yén precision manufaktur unggal komponén fixture teu luhur, akurasi instalasi teu luhur, sarta maké tina fixture salila pamakéan geus kakeunaan. Fixture erro ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-10-2018

    1.1 Overtravel Lamun gerak feed ngaleuwihan wates software diatur ku software atawa wates hardware ditangtukeun ku switch wates, alarm overtravel baris lumangsung, sarta kandungan alarm bakal dipintonkeun dina CRT nu. Numutkeun manual CNC sistem, sesar teh bisa ngaleungitkeun. , Angkat ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-10-2018

    faults umum di CNC Sistim puseur machining servo Salaku urang sadaya terang, sistem machining puseur servo mangrupa sistem nu nyadiakeun kakuatan ka alat mesin. Tanpa puseur machining Sistim servo, workpiece nu teu bisa diolah. Kituna, sistem servo pohara penting dina ce machining ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-10-2018

    Kahiji, machining bagian beusi di puseur machining CNC téh alus pikeun rel teuas atawa alus keur rel. Beusi bagian anu workpieces rélatif umum. Loba nasabah bakal menta lamun puseur machining henteu dipaké di puseur machining pikeun ngolah bagian beusi. Teh "Cnc puseur machining ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-10-2018

    1. Naon nu vakum Amrik CNC? gelas vakum nyeuseup, ogé katelah spreaders vakum, mangrupakeun salah sahiji actuators vakum. Sacara umum, ngamangpaatkeun vakum chucks mun grab artikel téh salah sahiji metodeu cheapest. Vakum chucks anu sadia dina rupa-rupa gaya. cangkir nyeuseup dijieunna tina karét tiasa ...Baca leuwih »