palayanan

Pra-jualan prosés layanan
Prosés 1: Lapang lalampahan mimiti petik
Prosés 2: Palanggan Desain Komunikasi
Prosés 3: ngaropéa rencana
Prosés 4: Tangtukeun rencana
Prosés 5: Signing kontrak, ngumpulkeun prepayments
Prosés 6: Project ditampa Palaksanaan Palanggan

Saatos jasa jualan prosés
Prosés 1: ngalereskeun Palanggan
Prosés 2: Bales dina jangka waktu
Prosés 3: Telephone komunikasi
Prosés 4: Telephone ngalereskeun ngalereskeun Lapang
Prosés 5: Palanggan Evaluasi Rékam
Prosés 6: Summary of pamutahiran Isu

faefsefe