Kauntungannana industri

Kalapa Kauntungan
1: otomatis panyadia layanan solusi kumplit jeung hiji-eureun jasa
2: Dina-jero lokalisasi, respon gancang ka pamaké perlu
3: Sofwer + hardware arsitéktur produk, master téhnologi inti sakabéh ranté Industri
4: Pangalaman jeung kabeungharan solusi automation, sababaraha carita ayaan

sdfdh

kaunggulan teknis

téhnologi kontrol gerak:

  1 optimasi efisiensi operasi, jalur pangalusna sarta lintasan

  2 maju-pilari téhnologi kontrol pikeun éféktif ngurangan guncangan

  3 speed lemah sareng torsi tinggi, speed tinggi na respon tinggi, lemes gain tinggi

  konsumsi kakuatan 4 handap

téhnologi kontrol automation:

   komunikasi beus 1-speed tinggi

   2 kerjasama robot

   3 robot sarta kolaborasi manusa

    4 kontrol calakan sababaraha na judgment kondisional

Robot garis otomatis:

    1 loba kasus sukses, pangalaman euyeub di garis assembly otomatis

    2 bisa nyadiakeun peralatan tur jasa nu lengkep pikeun motong logam garis otomatis

    3 pangalaman tata pabrik pinter

    4 pangalaman pinuh ku loading na unloading, nyemprot, patri, nanganan na polishing

fsefsef
fesfesfg