bisi customer

Philips cahaya --- Sun Kembang

produk kerjasama: 32HT Line Robot mesin truss.

gfthk (4)
gfthk (5)
sfefs

sumbu sentral --- sapedah dibagikeun

As-tipe hiji-ka-dua truss garis produksi otomatis.

gfthk (1)
gfthk (2)
gfthk (3)