Profil Perusahaan

Changzhou Zhanhang International Trade Co., Ltd.

 Zhan rampak, a dagang jeung manufaktur ceurik, geus profésional dina parabot CNC mesin robot industrial jeung automation pabrik alat-alat panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan tina usaha tinggi-tech.

    Tim manajemén teknis urang boga leuwih ti 10 taun robot industrial jeung pangalaman manufaktur. Produk utama di antarana: CNC lathes, puseur machining, robot truss, panangan robot gabungan, sistem CNC. Produk nu patali jeung aerospace, metallurgy, industri mobil, angkot rail, atikan, médis, mesin rékayasa, tanaga bersih, parabot mesin, industri pertahanan jeung widang lianna. 

Pilari maju ka hareup, urang cobaan pikeun mantuan usaha mindahkeun tina "manufaktur" pikeun "nyieun", nyadiakeun canggih, praktis, solusi ekonomis pikeun konsumén pikeun nyieun nilai leuwih.