News

  • wektu Post: Aug-10-2018

    Sabab utama kasalahan peralatan operasi lathe CNC sabab utama kasalahan peralatan ing operasi kangeroo CNC iku tliti Manufaktur saben komponèn peralatan ora dhuwur, akurasi instalasi ora dhuwur, lan nyandhang saka peralatan sak nggunakake wis kapapar. Peralatan erro ...Waca liyane »

  • wektu Post: Aug-10-2018

    1.1 Overtravel Nalika gerakan feed wates lunak déning piranti lunak utawa watesan hardware ditemtokake dening ngalih watesan, weker overtravel bakal kelakon, lan isi weker bakal katampil ing CRT ing. Miturut manual CNC sistem, fault bisa ngilangi. , Angkat ...Waca liyane »

  • wektu Post: Aug-10-2018

    bentet umum ing CNC sistem pusat mesin servo Kita kabeh ngerti, sistem mesin tengah servo iku sistem sing nyedhiyani daya kanggo alat mesin. Tanpa tengah mesin sistem tetep, workpiece ora bisa diproses. Mulane, sistem tetep penting banget ing ce mesin ...Waca liyane »

  • wektu Post: Aug-10-2018

    First, mesin saka bagean wesi ing pusat mesin CNC apik kanggo ril hard utawa apik kanggo ril. Iron bagean sing workpieces relatif umum. Akeh pelanggan bakal takon yen tengah mesin punika, ing tengah mesin kanggo proses bagean wesi. Punika "Cnc tengah mesin ...Waca liyane »

  • wektu Post: Aug-10-2018

    1. Apa vakum Chuck CNC? cangkir Vacuum nyedhot, uga dikenal minangka spreaders vakum, iku siji saka aktuator vakum. Umumé, nggunakake vakum chucks kanggo njupuk artikel iku salah siji saka cara murah. Vacuum chucks kasedhiya ing macem-macem gaya. nyedhot cangkir digawe saka karet bisa ...Waca liyane »