CNC lathe \ WF-35QTN karo tailstock

Short Description:

Model WF-35QTN WF-40QTN Max.Swing Φ350 Φ400 Max.rotation diameter  on carriage Φ200 Φ250 Max.turning diam Φ250 Φ300 Standard machined  diam Φ200 Φ250 Max.workpiece length 300 400 X/Z axis travel 150/300 170/400 X/Z axis rapid speed 12(*15)/15(*20) 9(*15)/12(*20) Spindle bore Φ48 *Φ55 *Φ62 *Φ62 *Φ55 *Φ66 *Φ75 Diam of pipe through  hole Φ40 *Φ46 *Φ52 *Φ52 *Φ46 *Φ52 *Φ65 The spindle nose A2-5 *A2-5 *A2-6 *A2-6 *A2-5 A2-6 *Φ139.72 (1:4) Taper of spindle ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    model WF-35QTN WF-40QTN
    Max.Swing Φ350 Φ400
    Diameteripun Max.rotation 
    ing kreta
    Φ200 Φ250
    Max.turning diam Φ250 Φ300
    Standard machined 
    diam
    Φ200 Φ250
    dawa Max.workpiece 300 400
    travel X / Z sumbu 150/300 170/400
    X / Z sumbu kacepetan cepet 12 (* 15) / 15 (* 20) 9 (* 15) / 12 (* 20)
    bolongan kumparan Φ48 * Φ55 * Φ62 * Φ62 * Φ55 * Φ66 * Φ75
    Diam pipo liwat 
    bolongan
    Φ40 * Φ46 * Φ52 * Φ52 * Φ46 * Φ52 * Φ65
    Irung kumparan A2-5 * A2-5 * A2-6 * A2-6 * A2-5 A2-6 * Φ139.72
    (1: 4)
    Taper saka bolongan kumparan  42 ° * MT6 * Φ70
    (1:20)
    * Φ70
    (1:20)
    * MT6 * Φ70
    (1:20)
    * Φ88
    (1:20)
    kacepetan maksimum kumparan 3000 * 4500 * 4000
    * 5000
    * 2000
    * 3500
    * 4000
    3000
    * 4500
    * 4000
    * 4000
    * 5000
    * 4500 * 1600
    Chuck saka Chuck hydraulic Chuck hydraulic
    Size Chuck 6 & 8 8 & 10
    jinis landak MT4 Hydraulic Tailstock MT4 Hydraulic Tailstock
    kirim alat luwes 8-12station menara cilik / 4station Electric menara cilik 8-12station menara cilik /
    4station Electric menara cilik
    Motor Power 4.0 / * 5.5 5.5 / 7.5
    travel Simpenan buntut 80 80
    motor utama (L * W H *) 2200x1500x1600 2500x1800x1900
    Bobot resik 2300 2600

     

    model WF-50QTN WF-60QTN  
    Max.Swing Φ500 Φ600 mm
    diameteripun Max.rotation ing kreta Φ300 Φ300 mm
    Max.turning diam Φ400 Φ500 mm
    Standard diam machined Φ300 Φ350 mm
    dawa Max.workpiece 750 750 mm
    travel X / Z sumbu 280/750 280/750 mm
    X / Z sumbu kacepetan cepet 15/20 15/20 m / min
    bolongan kumparan Φ62 Φ81 * Φ105 * Φ105 * 120 mm
    Diam pipo liwat bolongan Φ52 Φ72 * Φ95 * Φ95 * Φ110 mm
    Irung kumparan A2-6 A2-8 * A2-11 * A2-8 * A2-11  
    Taper saka bolongan kumparan  Φ70 (1:20) * Φ88
    (1:20)
    * Φ115
    (1:20)
    * Φ115
    (1:20)
    * Φ127
    (1:20)
     
    kacepetan maksimum kumparan 1500 * 2500 800 * 1500 * 800 * 600 * 600 rpm
    Chuck saka Chuck hydraulic Chuck hydraulic  
    Size Chuck 10 12 inch
    jinis landak MT5 Linear guiderail
     Hydraulic Tailstock
    MT5 Linear guiderail
     Hydraulic Tailstock
     
    kirim alat luwes 8-12station menara cilik 8-12station menara cilik  
    Motor Power 7.5 11 kw
    travel Simpenan buntut 100-750 Luwes
     karo ing
    100-750 Luwes karo ing mm
    motor utama (L * W H *) 3300x2000x2000 3400x2100x2000 mm
    Bobot resik 4800 5000 kg

    Body: Nggunakake teknologi wates analisis unsur (CAE) kanggo ngoptimalake desain cocog sakabèhé, kekuatan mechanical luwih saka 30% dibandhingaké desain tradisional.

    Bed: Solid tengah kurang gravitasi, awak amba karo ngiringake desain saddle kanggo nggedhekake mesin rigidity.

    Casting: High-Kapadhetan, dhuwur-tension Mehanna Manganese karo amben-efficiency dhuwur, plus perawatan imbangan aliran panas lan perawatan tuwa. Iku njamin dhuwur-kacepetan lan produksi-dhuwur tliti sawise akeh taun saka alat mesin; uga amarga Manganese Mehana kuwat bisa nyedhiyani banget anti-kejut lan ewah-ewahan bentuk kurang, mesin ora mung awet nanging uga wis kinerja pinunjul.

    Kumparan: Standar motor servo AC ngalusake kontrol servo gain dhuwur saka sistem kumparan simplifies mekanisme transmisi penengah. Geter pamindahan termal ing operasi-kacepetan dhuwur nemen wis suda, njupuk akurasi mesin apik lan roughness lumahing.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk