kauntungan Industry

Competitive kauntungan
1: Otomatis panyedhiya layanan solusi lengkap karo siji-mandeg layanan
2: Ing-ambane localization, cepet respon kanggo pangguna perlu
3: Software + hardware arsitektur produk, master teknologi inti saka kabeh chain industri
4: Pengalaman karo kasugihan saka solusi automation, akeh crita sukses

sdfdh

kaluwihan Technical

teknologi kontrol Motion:

  1 Optimization saka efficiency operasi, path paling apik lan alur

  2 maju-looking teknologi kontrol kanggo èfèktif bareng-bareng nyuda gawe kaget

  3 kacepetan kurang lan torsi dhuwur, kacepetan dhuwur lan nanggepi dhuwur, Gamelan gain dhuwur

  konsumsi daya 4 ngisor

teknologi kontrol Automation:

   Komunikasi bis 1 dhuwur-kacepetan

   2 kerjasama robot

   3 robot lan collaboration manungsa

    4 kontrol cerdas kaping lan paukuman saratipun

Robot line otomatis:

    1 akeh kasus sukses, pengalaman sugih ing baris Déwan otomatis

    2 bisa nyedhiyani peralatan lan layanan lengkap kanggo nglereni logam baris otomatis

    3 pengalaman planning pabrik pinter

    4 pengalaman kebak loading lan unloading, uyuh, welding, nangani lan polishing

fsefsef
fesfesfg