Babagan awake dhewe

Liyang Zhanhang International Trade Co., Ltd.

 Zhan Hang, a dagang lan Manufaktur combo, profesional ing pribadi CNC mesin, robot industri lan automation pabrik peralatan riset lan pangembangan, produksi lan dodolan Enterprises dhuwur-tech.

    Manajemen tim technical kita wis luwih saka 10 taun saka robot industri lan pengalaman Manufaktur. Produk utama kalebu: CNC kangeroo, pusat mesin, robot truss, lengen robot peserta, sistem CNC. Produk related kanggo aerospace, metalurgi, industri automobile, transportasi ril, pendidikan, medical, mesin engineering, energi resik, peralatan mesin, industri nimbali lan kothak. 

Looking nerusake kanggo mangsa, kita bakal nyoba kanggo Enterprises mindhah saka "Manufaktur" kanggo "nggawe", nyediakake majeng, praktis, solusi ekonomi kanggo pelanggan kanggo nggawe Nilai liyane.