• excellent-acceleration
  • lightwelght-design
  • titanium-hard-alloy-eng-mell
  • company profile

    company profile

  • kauntungan Industry

    kauntungan Industry

  • cilik customer

    cilik customer

  • Service

    Service

ndeleng kabeh
We are siap kanggo gawe marem syarat project!
  • Sabab utama kasalahan peralatan ing CNC l ...
    Sabab utama kasalahan peralatan operasi lathe CNC sabab utama kasalahan peralatan ing operasi kangeroo CNC iku tliti Manufaktur saben komponèn peralatan ora dhuwur, ing accur instalasi ...
    maca liyane
  • CNC lathe pangopènan sistem feed servo p ...
    1.1 Overtravel Nalika gerakan feed wates lunak déning piranti lunak utawa watesan hardware ditemtokake dening ngalih watesan, weker overtravel bakal kelakon, lan isi weker bakal katampil ing C ...
    maca liyane
  • bentet umum ing CNC tengah mesin ser ...
    bentet umum ing CNC sistem pusat mesin servo Kita kabeh ngerti, sistem mesin tengah servo iku sistem sing nyedhiyani daya kanggo alat mesin. Tanpa tengah mesin sistem tetep, workpiece ora bisa ...
    maca liyane
  • Apa mesin saka bagean wesi ing CNC ...
    First, mesin saka bagean wesi ing pusat mesin CNC apik kanggo ril hard utawa apik kanggo ril. Iron bagean sing workpieces relatif umum. Akeh pelanggan bakal takon yen tengah mesin ora digunakake ing ...
    maca liyane
  • Apa Chuck vakum saka CNC mesin ...
    1. Apa vakum Chuck CNC? cangkir Vacuum nyedhot, uga dikenal minangka spreaders vakum, iku siji saka aktuator vakum. Umumé, nggunakake vakum chucks kanggo njupuk artikel iku salah siji saka cara murah. Vacuum ...
    maca liyane

kita klien